UNIVERSALI TIESIASIŪLĖ SIUVIMO MAŠINA -JACK A6F

Kurį gamintoją labiau mėgstate?

120x60

UNIVERSALI TIESIASIŪLĖ SIUVIMO MAŠINA -JACK A6F

UNIVERSALI TIESIASIŪLĖ SIUVIMO MAŠINA -JACK A6F
Kaina: 950.00 € (Šiuo metu prekės nėra)
Užsakymo metų kaina gali keistis.

JACK A6F tai pačios aukščiausios klasės (HIGH CLASS), naujos kartos siuvimo mašinos su adatos žingsniavimo sistema, integruotu vidiniu servo varikliu bei specialia konstrukcija, kuri užtikrina "švarų siuvimą", kadangi mašinos centrinė tepimo sistema yra pilnai uždara ir alyva, tepanti siuvimo mašiną, randasi specialioje uždaroje talpoje bei nepatenka į aplinką ir netepa siuvamų gaminių.

Bendradarbiaujame su UAB "Siuvimo manija" - vienintelių autorizuotų oficialų JACK siuvimo mašinų distributorių Lietuvoje pristatome siuvimo mašiną, kuri neturi analogų pasaulyje !!!

JACK A6F pramoninės universalios tiesiasiūlės greitaeigės šaudyklinės siuvimo mašinos yra komplektuojamos su integruotu vidiniu servo varikliu, kuris užtikrina labai tylų, stabilų mašinos darbą, taupo net iki 80% elektros energijos lyginant su seno tipo sankabos tipo varikliais. Šios serijos mašinos pasižymi išskirtine savybe - specialia adatos žingsniavimo sistema, kurios dėka užtikrinamas tolygus audinių transportavimas bei išnyksta tikimybė, kad siuvami audiniai "prasilenks" vienas su kitu. Išdidinta darbo zonos platforma suteikia didesnę darbo eredvę bei užtikrina komfortabilų siuvėjos darbą. Šios siuvimo mašinos gali būti naudojamos plonų, vidutinių bei storų audinių siuvimui. Mašinos komplektuojamos su stalu. Integruotas servo variklis turintis tokias funkcijas, kaip adatos pozicionavimas (adata visada sustoja viršutiniame taške arba apatiniame taške pasirinktinai), bei reikiamo greičio nustatymas. Šios mašinos yra labai patikimos, pasižymi švelniu ir labai tyliu darbu, turi puikų šiuolaikišką dizainą, SPECIALIOS TECHNOLOGIJOS uždaro tipo centrinė tepimo sistemą ir yra labai aukštos surinkimo kokybės. Dėka integruoto servo variklio, mašina dirba labai tyliai ir variklis pradeda veikti tik tuomet, kai paspaudžiama pamina (pedalas). Šios mašinos neturi vibracijos efekto, kadangi nėra diržo, kuris seno tipo siuvimo mašinose jungdavo mašinos veleną su po stalu tvirtinamu varikliu. Taip pat, lyginant su sankabos tipo varikliais, šios mašinos pradeda siūti labai švelniai ir neturi šuolio efekto, kas palengvina sudėtingų detalių siuvimą, nes mašina daug lengviau valdoma. Visose JACK A6F serijos mašinose integruotas LED darbo zonos apšvietimas, leidžiantis pasirnkti norimą šviesos intensyvumą. Šios mašinos idealiai tinka dirbantiems tiek pramonės srityje, kur reikalingas didelis darbo našumas, tiek ir namuose ar kitose patalpose, kur keliami reikalavimai triukšmo lygiui, nes siuvant tokio tipo mašinomis nekeliamas triukšmas ar vibracija. Mašinų paviršius nudažytas naudojant miltelinę dažymo technologiją. Taip nudažyti paviršiai labai atsparūs trinčiai, todėl mašinos ilgą laiką nepraranda prekinės išvaizdos ir techninių savybių. Puikių techninių charakteristikų bei inžinerinių sprendimų dėka šios mašinos gali būti labai plačiai naudojamos bet kokiose siuvimo srityse.

 

1. Labai funkcionali ir patogi valdymo panelė

 

 

2. Naujos technologijos adatos žingsniavimo sistema

Audinio transportavimas atliekamas ne tik transportavimo dantukų pagalba, bet kartu ir adatos žingsniavimo sistema. Adata sinchroniškai juda kartu su transportavimo dantukais.

 

 

3. Sauso tepimo sistema

Adatos skyrius specialios sistemos dėka apsaugotas nuo tiesioginio tepalų patekimo. Tokiu būdu siuvami audiniai niekada nebus sutepti tepalu.

 

 

4. Naujos kartos švari visos siuvimo mašinos tepimo sistema

Siuvimo mašinos tepalas randasi specialioje sandarioje talpoje. Tepalas neturi jokio kontakto su aplinkos dulkėmis ir pats mašinos tepimas vyksta uždaroje sistemoje.

5. Naujos kartos LED darbo zonos apšvietimo sistema
 

 

 

6. Stiprus ir patikimas pėdelės pakėlimo elektromagnetas integruotas mašinos viduje
 

 

 

 

7. Naujos kartos siūlų prisukimo mechanizmas

Siūlų prisukimo machanizmas daug tylesnis ir tikslesnis. Šalia mecahnizmo labai patogus peiliukas siūlo nupjovimui.

 

 

 

8.Ovalinių siūlo nukirpimo peilių sistema

 

 

 

9.Fiksuojamas dygsnio ilgio reguliatorius

 

 

 

10.Naujos kartos siūlo prilaikymo magnetas

 

 
 
Techninės charakteristikos:
dygsnio ilgis iki 5mm
pėdelės pakėlimo aukštis 6/13 mm
adatos pozicionavimo sistema
automatinis programuojamas įtvirtis
automatinė siūlo nukirpimo sistema
automatinė pėdelės pakėlimo sistema
komplektuojama su japonų gamybos šaudyklėmis
žingsniuojančios adatos sistema užtikrina tolygų audinių transportavimą bei panaikina siuvamų audinių "prasilenkimo" tikimybę
specialios technologijos uždaro tipo centrinė automatinė tepimo sistema užtikrininati švarų siuvimą
integruotas LED darbo zonos apšvietimas su reguliuojamu šviesos srauto intensyvumu
integruotas į mašinos korpusą orginalus, tylus, neturintis vibracijos efekto vidinis servo variklis
išdidinta darbo zonos platforma
elektros energijos sąnaudos iki 80% mažesnės lyginant su sankabos tipo varikliais
labai švelnus STARTAS
mašinos darbas be vibracijos net ir siuvant maksimaliu greičiu
maksimalus siuvimo greitis iki 5000 dyg/min.
 
Siūlės pavydžiai: